Søk i arkivet

Nye nettsider til uka

Til uka lanserer vi nye nettsider for å gi deg en enda bedre digital opplevelse, og tar forbehold om noe nedetid i det vi skifter systemer.

I uke syv lanserer vi nettsiden batliv.no (batmagasinet.no)i en ny og forbedret versjon, som blant annet gir deg hurtigere nedlasting av artiklene.

På den nye nettsiden vil vi samle tidligere utgaver av både Båtliv og Båtmagasinet i vårt omfattende arkiv som inneholder bladutgaver helt tilbake til 2006 for Båtliv, og som alle abonnenter med digital tilgang får fri adgang til.

Abonnenter kan logge seg inn med eposten sin og trykke på «få passord» for å komme i gang med søke i et artikkelarkiv med magasinartikler som går helt tilbake til 2006. På de nye nettsidene skjer innloggingen i plussartikkelen.

Tester og reportasjer

Abonnenter kan søke på nett i hundrevis av tester som vi har gjort de siste 15 årene. Skal du på tur? Da kan du laste ned havnereportasjer på lesebrettet før du kaster loss. Står du på slippen og lurer på hva plastpest er? Da kan du søke opp våre saker på mobiltelefonen.

–Vi ønsker å møte leserne der vil møte oss, enten de vil oppdatere seg på mobilen på bussen, eller vil laste ned havneartikler på lesebrett, ønsker å oppdatere seg om siste nytt fra båtlivet på PC-en eller vil slappe av med magasinet i godstolen, sier ansvarlig redaktør Ole Henrik Nissen-Lie.

–Med Atle Knutsen fra Båtmagasinet på laget styrker vi journalistikken og kan lage flere grundige og nyttige artikler og inspirerende reportasjer. Vi får også frigjort tid til å lage flere videoer og formidle de gode historiene fra båtlivet i sosiale medier, fortsetter han.

Glede

Som abonnent bidrar du til at våre journalister også i framtiden kan reise land og strand rundt og gi deg nyttig informasjon og inspirerende lesestoff om båtlivet. Vi lover å teste og undersøke båter og utstyr for å gi våre lesere grunnlag for gode valg.  Og vi vil tipse om havner og opplevelser, fortelle de gode historiene fra båtlivet, med ord, bilder og video,  og gi deg råd om vedlikehold og reparasjoner. Oppgaven vår er å informere og inspirere leserne til et trygt og godt båtliv.

Vi håper at du får glede av våre nye nettsider, som i år vil utvides ytterligere med artikkelarkiv fra Båtmagasinet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen