Søk i arkivet

Dra til Sjøs 2020:Nå starter sesongen i vest

I en idrettshall utenfor Bergen starter snart sesongen for båtglade vestlendinger. Dra til sjøs 2020 åpner i morgen, torsdag.

Dra til sjøs er landets nest største innendørsmesse og arrangørene lover både norgespremierer og verdenspremierer. Dessuten har Straume-messen en profil som passer vestlendingen, med både et stort antall relativt rimelige små og mellomstore familiebåter med påhengsmotor og en håndfull drømmebåter fra blant annet Viknes, Windy, Nimbus og Saga. 

Men eksotika er det også plass til, som vinneren av Bergen Poker Run 2019, en Nor-Tech 36 Supercat med 2000 hestekrefter. I tillegg kommer naturligvis leverandører av vannsportutstyr, kajakker, fiskeutstyr, motorer, reservedeler, klær, vannscootere, ulike båttjenester og havneutstyr. Totalt er vel 80 utstillere på plass i de tre messehallene, det eneste mange nok vil savne er seilbåter. 

Dag Christensen. Foto: Dra til
Sjøs

Dag Christensen. Foto: Dra til Sjøs

– Den største fordelen med messen er at den er inne. Du slipper å fryse på bryggekanten, eller få neglebitt før du har sett den første båten. Her har du tid til å ta en kaffe og kose deg. Og så er messen så tidlig på året at du har tid til å få den nye båten din levert før sesongen er ordentlig i gang, sier Dag Christensen i Sotra Sportsklubb, som er teknisk arrangør for Dra til sjøs.

Ettersom messen har gratis inngang er det mange som tar med hele familien. Arrangørene har legger derfor til rette med en rekke aktiviteter spesielt tilrettelagt for barn.

 

Praktisk info: 

Åpningstider: 
Torsdag 6. februar kl 13 - 20
Fredag 7. februar kl 13 - 20
Lørdag 8. februar kl 11 - 18
Søndag 9. februar kl 11 - 18

Messehallen ligger i Straume Idrettspark noen minutter fra Sartor Senter. Det er en parkeringsmuligheter (kr 50) i nærområdet, men antallet plasser er begrenset og arrangørene anbefaler å parkere i Kystbygarasjen. Herfra går det shuttlebuss til messen. 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen