Søk i arkivet

Sessas nye flaggskip har fått vinger

Vingene på Sessas nye flaggskip F68 Gullwing er laget for å gjøre det litt ekstra luftig i salongen.

Boot Düsseldorf/BÅTLIV:

Vingene er egentlig ikke mer enn sidedører mellom salongen og dollbordene på begge sider av båten. Men de er ekstra store, og gir et luftig og lyst inntrykk i salongen. Den store åpningen gjør det også mer sømløst å bevege seg ut og inn, og ute og innedelen er med det mer integrert. Ekstra stas må det da være med et fordekk med god plass, som byr på både sittegruppe i kjøreretningen og en solseng som trolig kan få plass til en liten familie.

LES OGSÅ: Messas råeste 55-foter (video)

Enda mer uteplass blir det med flybridgen som har en komfortabel sittegruppe med plass til sju-ti personer rundt et ganske så stort bord. I tillegg er det ekstra dørkplass akter på flybridgen. Denne plassen ble på messebåten vist med to solsenger, men her er det bare fantasien som setter grenser.

SE VIDEO: Saga 385 premierevist

I tillegg er det her på akterdelen av flybridgen en wetbar. Båten som ble vist på Boot Düsseldorf var allerede solgt til en kunde i Asia. Eieren ønsket kun en styreposisjon i båten. Den er på flybridgen.  Med det er det ekstra mye plass i salongen, med en løsning som trolig er uaktuelt for de aller fleste i nordiske land. Men her er det opp til hver enkelt kunde hvordan man vil tilpasse båten.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen