Søk i arkivet

Båtliv

Jolletest Joller som kan pakkes sammen

Vi har testet åtte joller som kan pakkes sammen og tåler en motor på hekken.

Fugl Føniks med flybridge

Viksund St Cruz 395 ble den siste nylanseringen fra Viksund som familiebedrift. Noen måneder etter at storbåten kysset saltvannet for første gang var verftet konkurs. Nå har Viksund gjenoppstått under helt nytt eierskap, og den mye omtalte toppmodellen relanseres etter å ha gjennomgått enkelte oppgraderinger.

Superyachtenes folkevogn

Jeanneau Voyage 42 er første båt i en ny serie flybridgebåter. Her får du mye båt for pengene.

Verdens største superyacht

Chelsea-eieren Roman Abramovich har ikke lenger verdens største privat- eide yacht. «Azzam» har tatt ledelsen, og er langtfra noen sinke med sine 94 000 hestekrefter.

Bygger seg det gode liv

Etter drøyt fire år med båtbygging, kan Per Tore Fredriksen fra Sørreisa i Troms endelig sjøsette sitt maritime smykke. Nå er det gode liv under oppseiling.

Velg riktig sikkerhetsutstyr

Sikkerhet handler først og fremst om å være føre var. Riktig utstyr er viktig hvis uhellet skulle være ute.

Glade og friske farger

Vi som dyrket fargetrendene på slutten av 80-tallet, kan glede oss. Igjen er det sterke farger og pastell som preger motebildet. Samtidig er de klassiske norske fargene stadig populære, både for landkrabber og båtfolk.

Ja, vi elsker rumperistere!

Båtliv har testet vannleker til å henge bak båten. Den enkleste enmannsringen viste seg å være favoritten til testpanelet, selv om de mer kuriøse lekene også slo godt an.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen