Søk i arkivet

Båtliv

Skjærgårdskrysser med X-faktor

Askeladden C62 Cruiser har på et halvt år fått to spennende søsken-modeller. Fabrikkens fine, gjennomprøvede 605/62-skrog er nå plattform for en hel liten familie av folkelige, velbygde turbåter.

Tøff og sterk familiecruiser fra Viksund

Viksund har en egen evne til å komme seg raskt opp av bølgedalen. Nå gjør de det igjen med lanseringen av 335 St Cruz. En fantastisk båt som ikke er av de billigste i klassen, men som har så mange kloke løsninger og er så sjøsterk at vi har belegg for bruken av opptil flere adjektiver.

9 regnværsbåter

På de foregående sidene har vi sett på seks styggværsbåter. Gjennom årene har Båtliv prøve-kjørt mer enn 600 båter. Her er utdrag fra prøvekjøringer av ni båter som gir tak over hodet.

To pølser med lompe, takk!

Vi beklager, men vi må få lov å flåse litt. Inter 6900 Hot Dog er langtfra noen pølsebod. Den er blitt en skikkelig liten sportssnekke som oppfyller de fleste krav til en god fritidsbruksbåt, selv når regnet høljer ned.

Med Minor på høstferie

Regnet lager små elveleier på ruteglasset på vår høstferierende Minor 25. Båtturer kan godt være ruskete så lenge styrehuset gir godt med ly, og kaffen er gloheit i hånda.

Tøff med tak

Tøffingen XO 240 RS har fått tak, og en mer sterkbygd, sjøsterk og rask cabinbåt skal du lete lenge etter på det skandinaviske markedet.

Billig sjarmør

Den er enkel, men praktisk og koster under 100 000 kroner uten motor. Til tross for noe gammeldags utseende er Sandström 560 MC en båt som kan treffe hjerteroten til mange kjøpere som er på jakt etter en rimelig båt med mange bruksmuligheter.

Prøvekjørt: Targa 32 Tøffingen har vokst seg enda tøffere

Targas nye 32-foter erstatter salgsvinneren Targa 31, og generasjonsskiftet er vellykket.

Priskrigeren som slår det meste

En av markedets billigste båter, med henblikk på størrelse og utstyr, kommer snart til en fjord nær deg. Jeanneau Merry Fisher 855 er en fullverdig familiebåt på 28 fot, som får en startpris på under 700 000 kroner. Heng med på en skikkelig gråværstest.

Jubilerer med ny båt

Ibiza Boats markerer 20-årsjubileet sitt med nye båtmodeller.

Les Båtliv på iPad

Er du abonnent har du tilgang til hele artikkelarkivet til Båtliv. Du kan velge om du vil laste ned hele bladet eller enkeltartikler. Se hvordan du laster ned til iPad.

Dekker hele motorsegmentet

Frydenbø Sabb Motor AS er blitt importør av Lombardini båtmotorer. Med Iveco fra før har Bergensbedriften det meste av motorstørrelse for båt.

Marex 370 ACC nominert for andre gang

Norske Marex 370 ACC har fått mer omtale enn noen annen båt. Nå er båten nominert til Motor Boat of the year det andre året på rad.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen