Søk i arkivet

Båtliv

Kjærlighetsbåten «My Fair Navy»

Båtmessa i Gøteborg har mer enn flunkende nye båter. Blant annet er  Ingrid Bergmans og Lasse Schmidts kjærlighetsbåt stilt ut. Se vår bildespesial av flere gamle skjønnheter.

Klart for båtmesse i Gøteborg

Aldri har det vært så mange nyheter på båtmessa i Gøteborg som åpner  for publikum i morgen. Se vår bildespesial fra hva de besøkende kan vente seg.

Fische skal selge Evinrude i Finland og Sverige

Fische Marine har fått jobben med å selge og distribuere Evinrude E-TEC til både Sverige og Finland.  

Volkswagen + Gozzi = sant!

Med splitter ny motor på det norske markedet, og et helt nytt båtkonsept skal Gozzi vinne mange nye venner blant de som ønsker seg en supersportslig skjærgårdsjeep.

"Badebrygge" for viderekommende

Italienske Maxi Dolphin skiller seg så definitivt ut fra mengden i Düsseldorf. Dette er en ekstrem daycruiser både i utseende og prestasjoner fra et verft som har spesialisert seg på  ”one of” design.

Hun oppfyller drømmen din

Drømmer du om liv i luksus på bøljan blå? Da kan Merete Louise Straume hjelpe deg.

Fremtidens motorbåt

Hybrid kan  være løsningen også for motorbåtindustrien. Frauscher har tatt frem en lekker sportsbåt med klare retrolinjer og som har både diesel og elektrisk motor.

Elan med verdenspremiere

I siste Båtliv skriver vi om Elan 35 HT. I Düsseldorf hadde det Kroatiske verftet, som er kjent for ski og snowboard, verdenspremiere på sin nye 48 foter.

Sexy italiener på vei

Den italienske luksusbåten Pershing 56 kommer til Bergen og ”Dra til sjøs”-messa. Også en 64-foter er på vei.

Tøff norskamerikaner

Det kan komme mye godt ut av en oljekrise. Det var i hvert fall opprinnelsen til ”The Nordic Tug”. En tøffing med klare norske aner heter det i brosjyren.

Vil ta Europa

En svært fornøyd Henrik Solli mottok ”Yacht of the Year”-prisen på Düsseldorf-messen. Nå vil Goldfish selge mer i Europa.

Windy bygger ny fabrikk i Norge

Windy boats ønsker å bygge ny fabrikk på 7000 kvadrat. Med ny teknologi skal Windy vinne miljøkampen og samtidig få Norge tilbake som en ledende båtprodusent i Europa.

Windy med ny stormvind

Windys nye 44-foter Chinook premeierevises i Düsseldorf. Ved siden av står to av båtnorges største smil, Trygve Hegnar og Knut Heiberg-Andersen.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen