Søk i arkivet

Båtliv

Skuteløs på Boot

Tormod Strand trålet hallene på Boot på jakt etter en trawler, og helst i stål.

Messemiddag på historisk bryggeri

Når båtbransjen samles til middag i Düsseldorf er Brauerei zum Schiffchen i gamlebyen det naturlige valget.

Tar 10-årsjubileumet i Düsseldorf

Egentlig skulle kameratgjengen fra Orkdal reist på sin tiende guttetur til "Sjøen for alle" på Lillestrøm i år. Istedet valgte de å dra på utenlands-messe for første gang.

Fulltegnet lesertur

Båtlivs lesertur til Boot er fulltegnet. I alt reiser en gruppe på nær 70 personer til verdens største messe i morgen.

Båtliv satser på Boot

For å gi våre lesere og kunder en best mulig service, flytter vi like godt hele staben til Düsseldorf fredag. Følg oss på nett!

Årets første båt-quiz

Bli med på årets første quiz og svar på fem spørsmål og bli på trekningen av et gavekort på 500 kroner hos Seatronic og en bag med tre maritime bøker.

Sjøskole med egen fiskesjark

Niende- og tiendeklassingene ved Sjøskolen i Vollen har fått seg nygammal sjark. Nå står selvtrukket torsk og Bacalaofest for nabolaget på menyen.

Båtmessene i 2012

Drømmer behøver ikke koste mer enn prisen av en inngangsbillett til en båtmesse. Her får du oversikt over årets betydningsfulle messer.

Vant tur til Düsseldorf

En heldig vinner av Båtlivs quiz kommer seg endelig til verdens største innendørs båtmesse i Düsseldorf.

Storfornøyd båtvinner

Sindre Wold Andersrød var så heldig å bli trukket ut som vinner i Båtlivs vervekampanje i fjor. Han stakk da av med hovedpremien som var en flott Grand RIB. Nå har han sendt oss en nyttårshilsen med bilder og erfaringer fra fjorårets sesong.

Windy-designeren: Får endelig nyte båtlivet

Etter et yrkesliv som båtdesigner ser Hans Jørgen Johnsen nå frem til endelig å få tid til å bruke båten.

Imponerende selvbygger-prosjekt

For alle som er interessert i klassiske motorbåter og motor-båtens historie i Norge, er Richard Gustav B. Furuholmen den store guruen. I løpet av sine 57 aktive år som båtkonstruktør, fra 1906 – 1963, tegnet han hele 2000 båter. Per Håkon Hatle i Kongsberg er fan av den store mesteren, og bygger nå sin egen Furuholmen-drøm: en sværing på 50 fot.

Båten min: Princess 35

– Vi selger aldri båten! For familien Kristoffersen og Kolstad er båtlivet blitt en del av ferielivet. Etter mange regntunge dager har de nok tenkt tanken på å kvitte seg med den aldrende prinsessen. Men døtrene som er vokst opp på sjøen, setter foten i dørken hver gang det blir snakk om salg.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen