Søk i arkivet

Båtliv

Store båter - høy inntekt

Princess selger som aldri før og Arne Høvik i Norsk Båtsenter er oppført med større inntekt enn Trygve Hegnar. Se skattelisten fra båtbransjen.

Tvunget til å selge båten for €22.50

Nettsalg, det er fali det. I alle fall om du glemmer å legge minstepris på tyske nettauksjoner. Det skal en båtselger bittert ha fått erfare.

Båtførerprøven i det blå

Næringsminister Sylva Brustad vil ikke si når obligatorisk båtførerbevis blir innført.  Båtfolket mener at myndighetene trenerer fritidsbåtsaker.

Nye James Bond-båter

I den nye James Bond-filmen “Quantum of Solace” spiller Sunseeker Superhawk 43 en viktig rolle.

Han bygger verdens største yacht - med torpedovarsling og rømningsubåt!

Den russiske hypermilliardæren Roman Abramovich er igjen på kjøpetokt. Denne gangen bygger finansmannen en 550 fots båt til 200 millioner pund - det tilsvarer 2.137 milliarder kroner etter dagens kurs.

Solide bøter etter Rocad-frakt på grønn sone

To karer som passerte grensen fra Sverige uten å fortolle båt og motor er ilagt tilsammen 25 000 kroner i bot og må finne seg i inndragning av 40.000 kroner.

Vender ryggen til Fairline

Fairline-avdelingen i Tønsberg har vært den fjerde største i verden. Nå må produsenten av luksusbåter lete etter ny importør i Norge.

Hold opp Sunnanå!

NRK-reporter Lars Sigurd Sunnanå skriver om gamle fylleslag i Redningsselskapet for mange år siden. Hvorfor gnåler du om dette nå, Sunnanå?

– Jeg skal bli skipper når jeg blir stor

Anette Norheim Javenes har knapt rukket å bli tenåring. Likevel har Bodø-jenta mer peiling på båter enn de fleste ungdommer. Og målet er klart; hun skal bli skipper.

Pinlig å gjøre til sjøs

Å gå på grunn er definitivt det svenske båteiere frykter mest. At andre skal høre at de har sex om bord, er også på listen.

Her er den nye James Bond båten

Sist måtte han hamle opp med erkeskurken Mads Mikkelsen om bord i hans 108 fots store Predator. I den nyeste filmen Quantum of Solace går det enda fortere når han entrer 43 Superhawk.

Fang storfisken og vinn en bil til 300 000

Til helgen arrangeres NM I trollingfiske på Mjøsa. Er du heldig og fanger storørreten i Mjøsa kan du reise hjem med båten bakpå en splitter ny pick up til 300 000. (Foto: Belanor)

Tips til en bedre båtsommer!

Alt du bør vite om båtsommer" er en rikt illustrert inspirasjonsbok for alle som ferierer i båt.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen