Søk i arkivet

Båtliv

Nautica Schizofrenia, HVA?

De kaller seg Nautica Schizofrenia og har medlemmer fra Kungälv på den svenske vestkysten til Alta i Nord-Norge. Hva det betyr, ja se det er ikke like godt å svare på. Men mange er de, og veldig godt synlige.

Princess(enes) inntogsmarsj

Den store polferden til Strømstads har begynt. Søndag var det 50 båter på plass, mandag og tirsdag over 60. Gjestehavnsjef Bengt Rosengren forventer at den gamle rekorden på 90 båter skal falle.

Fra Selje i Saga

60-70 nye Saga-eiere legger denne helgen ut på tur fra Selje til Bergen.

Yngste båtredaksjon i landet

Tre gutter fra Fredrikstad i dress og rosa skjorter utgjør redaksjonen i båtbladet Båtens Verden. På messa stiller de med egen stand og kåring av messens båt.

Elias - en helt for hele familien

Sørlandet har Kaptein Sabeltann og Kjuttaviga. Resten av landet har så definitivt fått Redningsskøyta Elias og fiskeværet Lunvik. Søndagsskituren ble byttet ut med kinomørket og mye popkorn. Det angret vi ikke på.

Båtfolk har best sex

Båtfolk er mer fornøyd med sex-livet og ekteskapet sammenlignet med landkrabbene. Les hvorfor.

Sex og samliv om bord

–Sånne kjappe stunt er det bare den ene parten som nyter godt av, og det er som regel ikke kvinnene, Dagfinn Sørensen, samlivsekspert.

Desembers beste saker

Her er de ti mest leste sakene på batliv.com i desember.

Messestunt: Båtfolket måtte gå

Late messedeltagere fikk passet sitt påskrevet under årets utstyrsmesse i Amsterdam. Norske Ertec, som blant annet laget kalesjen til Askeladdens Z-båter, delte ut 70 skritt-tellere til sine besøkere.

Båtfolket feiret seg selv

Det var stappfullt på den norske standen på Mets i går kveld.

Båtfolket jubler

-Dette var den beste nyheten jeg har fått noen gang. Endre Solvang i Kongelig Norsk Båtforbund (KNBF), og representant for Dieselaksjonen, sier dette først og fremst er en seier for kystnorges båtfolk.

Dropper dieselavgiften!

Båtfolket vant dieselsaken. Regjeringspartiene dropper forslaget om økt dieselavgift på 3,24 kroner literen for fritidsbåter. –Vi har valgt å lytte til båtfolkets argumentasjon i denne saken, sier AP's medlem i finanskomiteen Torgeir Micaelsen til Båtliv.

Skilsmisser truer båtbransjen

Single mennesker kjøper sjelden båt. Når nær halvparten av alle ekteskap ryker, er dette et problem for bransjen, sier ombudsmann Per Lilliehöök i Sweboat.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen