Søk i arkivet

Båtliv

Kongelig beskyttelse

Arrangørene av Sveriges første Offshore klasse-1 løp denne sommeren har fått Prins Carl Phillip som sin høye beskytter. Foto: Kongefamiliens hjemmesider

Pål vant i Australia

Pål Virik Nilsen og makker Tom Barry-Cotter vant helgens sesongåpning i Australia Class-1-serie.

Sisteplass og brudd for Welmax

I Rio for Båtliv: Håkon NIssen-Lie (tekst og foto) Det ble ingen stor dag for de to norske Welmaxbåtene i Offshore-1 søndag.

Pallplass og debut med snurr

I Rio for Båtliv: Håkon NIssen-Lie (tekst og foto) Welmaxteamet er strålende fornøyd med åpningen på årets VM i Offshore-1. Med sju båter til start hentet de hjem en 3. og en 6. plass. Marit Strømøys debut ble mer dramatisk enn ønskelig.

Welmax kjørte bra på trening

Marit Strømøys båt ble ikke klar til treningen fredag ettermiddag, men Welmax 90 med pilotene Jørn Tandberg og Kolbjørn Selmer klarte en 2. plass under trening i Rio de Janeiro.

Nordmann skal trene saudi arabisk prins

Sandefjordmannen Pål Virik Nilsen har fått det ærefulle oppdraget og bli den Saudi Arabiske Prinsens personlige trener i båtsportens største klasse. Debuten skal etter planen skje i Norwegian Grand Prix i Arendal.

Offshore-VM i gang til helgen

Etter en kraftig forsinket ankomst for flere av deltagerbåtene, er det til helgen klart for VM-åpning i Offshore-1 i Rio de Janeiro. Marit Strømøy blir første kvinnelige fører i denne klassen om båten hennes bli klar.

Vil Offshore klasse-1 overleve?

Kommentar av redaksjonssjef Frode Pedersen, BÅTLIV

Offshore-1 debut for Marit Strømøy

Welmax Offshore Racing Team satser for fullt mot årets Class 1 World Powerboat Championship. Nå har de hentet inn Marit Strømøy som debuterer som fører i den største båtsportklassen.

Virik Nilsen trekker seg

Det australske Maritimo-laget til Class-1 med pilot Pål Virik Nilsen har valgt å trekke seg fra årets VM-serie i båtsportens superklasse.

Power to the people!

Dette er en av de råeste serieproduserte motorene båtverden har sett. De to nye QC 4V verstingmaskinene fra Mercury Racing leverer 1300 og 1350 hk med et sylindervolum på ni liter.


Var det noen som kjørte for fort?

Kommentar: Frode Pedersen, Redaksjonssjef Båtliv

Fortkjøring kan få følger for båtsportleder

At lederen av båtseksjonen til Norges Motorsportforbund skrøt av egen fortkjøring i videoer lagt ut på Youtube, kan få følger. Videoene er nå fjernet. Faksimile: Agderposten

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen