Søk i arkivet

Båtliv

Sesongstart for Pål i Class-1

Pål Virik Nilsen fra Sandefjord og hans australske makker, Tom Barry-Cotter er klare for sesongåpning under helgens Qatar Grand Prix i Doha. Maritimo-mannskapet stiller i Class-1, offshoresportens største klasse.

Zaborowski tilbake i Offshore1

Båtlivs motorekspert og offshore-pilot, Christian Zaborowski, er tilbake i Klasse-1 sirkuset.

Strømøy kjører for Team Azerbaijan

Marit Strømøy holder koken som førstedame i norsk båtracing. I sin jubileumssesong skal hun kjøre i tre serier, men hovedsatsingen blir for  for F-1 teamet Azerbaijan.

Nordmennene backer ut av Offshore-1

Opp som løver og ned som hva? Det kan bli nesten tomt for norske båter og førere under årets sesong av Offshore-1.

Ouch!!

Se video med de ti mest spektakulære bråstopp, lufteturer eller båtkollisjoner

Rundt Storbritannia i 2010

Da verdens tøffeste offshorerace ble arrangert i 2008 var det 24 år siden sist. Neste år blir et nytt tilsvarende race arrangert.

Virik Nilsen bevisstløs

Pål Virik Nilsen fra Sandefjord og hans australske makker Tom Barry-Cotter fikk ikke den avslutningen under offshore-VM i Dubai som de hadde ønsket. Pål slo hodet i veggen i cockpiten og var bevisstløs i flere minutter.     

Gjelstenlærlingene fosser frem

Nest siste runde i VM-sirkuset i Offshore ble et dramatisk race som til slutt endte med en femteplass for Nilsen og hans australske makker Tom Barry-Cotter fra Australia.

Offshore-1 arrangør sjokkerte

Leder for arrangørene av Offshore-1 i Dubai, Zahid Hareb, sjokkerte alle på førermøtet i Dubai med å si at de ikke lenger var velkomne hvis de kjørte som medlemmer av den internasjonale motorsport- organisasjonen UIM.

På plass i Dubai

Pål Virik Nilsen er tilbake på startstreken under helgens offshore-runde i Dubai. Med seg har throttlemannen fra Sandefjord pilot Tom Barry-Cotter og Maritimo-teamets splitter nye båt.

Marit Strømøy i dramatisk båtrace

Det femte World Cup løpet i F1 i Liuzhou i Kina endte dramatisk for Marit Strømøy da en stor del av kjøreflaten på båten løsnet i 130 knop under kvalifiseringen.

Jotun vant EM, og kan vinne VM

Helnorske Jotun står midt i sin beste offshoresesong noen gang. Når det gjenstår tre løp, ligger Jotun bare 19 poeng bak ledende Victory. En seier i helgens løp i Egypt, kan derfor føre dem helt i ledelsen. Dette forutsetter selvfølgelig at Victory 1 gjør det tilsvarende dårlig.

Håkonsen inn på femteplass

Formel 2-pilot Rich Ivar Håkonsen måtte nøye seg med en femteplass og sju poeng etter VM-runden i Saudi Arabia denne uken.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen