Søk i arkivet

Båtliv

Lundekvam vil sette båtrekord

Fotballspilleren Claus Lundekvam vil sette ny rekord over Skagerrak når båtløpet ”Skagerrak Across” går av stabelen lørdag neste uke.

Sterke prestasjoner i Round Britain

Ingen kjørte raskere enn Gutta Boyz i går, med en gjennomsnittshastighet på 70,4 knop, som tilsvarer 113 kilometer i timen – på en strekning på 190 nautiske mil. Racet er nå ferdig, og en av de norske båtene presterte en andreplass sammenlagt!

Dramatikk og ledelse i Storbritania rundt

Dagens etappe på 210 nautiske mil bød på dramatikk og gode resultater for de norske deltagerne i verdens tøffeste båtrace, Round Britain. Se dagens rapport fra det norske Goldfish-teamet.

Norsk ledelse i Round Britain

Tre båter fra Norge deltar i Round Britain. Norske LionHead leder nå sammenlagt, mens norske GuttaBoyz ligger på en foreløpig tredjeplass. Norske Sealbay gjør det også bra.

Mer uflaks for Strømøy

Uflaksen fortsetter for Marit Strømøy i F1 sirkuset. I St. Petersburg ble hun påkjørt av en latvisk fører allerede i andre runde av løpet.

Racerbåt med motorsykkelmotor

De forener ideer og kunnskap. Resultatet kan bli Norges mest oppsiktsvekkende racerbåt.

Tidligere Rosenborgdirektør skal rydde opp i Offshoreleiren

Rosenborgs tidligere markedsdirektør Per Jørgensen er nå foreslått til styret i det internasjonale offshoreforbundet IOTA for å rydde opp i klasse-1 som sliter med rikmanns-stempelet.

Marit Strømøy klar for flere F1 løp

Førstkommende helg er det klart for den tredje runden i World Cup i Formel 1 og Marit Strømøy kjører for det Italienske Rainbow Team.

Full krig i Offshoreleiren

Chris Parsonage og Bård Eker har trukket seg fra årets Offshore Class-One i protest.

Europas råeste eventbåt

Eskild Ottesen fra Tromsø fikk ideen om å bygge verdens råeste event-båt for to år siden. I helgen ble den sjøsatt og Båtliv fikk være med på prøveturen.

”Bonden” med to verdensrekorder

Offshore-1 pilot Kolbjørn ”bonden” Selmer har vært i Italia og satt to verdensrekorder.

World Cup i F1 for italiensk team

Marit Strømøy er nå klar til å starte sesongen i Formel 1 for det italienske teamet Rainbow Team. Første løp er allerede til helgen og blir sendt på TV i over 120 land.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen