Søk i arkivet

Båtliv

Avverget nok en gang ulykke

Forfulgt av uhell denne sesongen klarte Christian Zaborowski og Jørn Tandberg på mesterlig vis å avverge en katastrofal ulykke da de fikk kastet båten til side etter at Victory 7 hadde lagt seg motsatt vei midt i banen. Bildet viser klart hvor nærme de var en kollisjon.

Løpet kjørt for Gjelsten

Propellproblemer i gårsdagens VM-runde i Qatar, ødela trolig sjansene for en sammenlagt seier for Spirit of Norway. Et norsk lyspunk var det at Bård Eker tok sin første pallplass for året.

Gjelsten vant i Egypt

Det ble en bra dag for de norske kjørerne under den femte VM-runden i Offshore klasse-1 i Egypt. Gjelsten og Curtis tok hjem en meget viktig seier i de krappe sjøene utenfor kysten av Porto Marina. Totalt ble det fem ”norske” båter blant de syv beste i dagens VM-runde.

Gjelsten back in bussines!

Spirit of Norway viste nok en gang at de har den raskeste båten i Offshore klasse-1. De vant polepositionkjøringen i Egypt, men fikk meget hard konkurranse fra Jotun som tok tredjeplassen.

Gjelsten fortsetter i Offshore-1

Bjørn Rune Gjelsten trekker seg ikke fra årets sesong i Offshore klasse-1 slik han truet med å gjøre etter siste VM-runde i Romania. Da var han fly forbannet på flere av konkurrentene som han mente kjørte både grisete og taktisk.

Forbannet Gjelsten truer med å legge opp

Bjørn Rune Gjelsten truer med å legge opp øyeblikkelig om ikke konkurrentene slutter å sabotere kjøringen hans.

Offshore: Dårlig dag for de norske i Romania

Det ble nok en gang rent podium for lagene fra midtøsten etter WM runde nummer fire i Romania. Beste norske ble Spirit of Norway med en fjerdeplass. Humøret var slettes ikke på topp hos Gjelsten og Curtis.

Spirit ut i førstespor i dagens VM runde

Spirit of Norway befester formen. I går vant de poleposition i Romania, og sikret seg derfor beste startposisjon i dagens VM runde.

Nok en nordmann inn i Offshore-1

Mercury V-klasse fører og eiendomsforvalter Kolbjørn Selmer fra Trondheim har i helgen prøvekjørt for det Italienske Offshore-1 teamet Veneta Marine.

Kongelig besøk under Offshore VM

Tronarvingen av Dubai, Sheikh Mayed Bin Mohammed Bin Rashid Al Makthoum, dukket plutselig opp på båtracet i Oslo.

Overbevisende seier for Spirit of Norway

Det ble en styrkeoppvisning av de sjeldne for Bjøn Rune Gjelsten  Spirit of Norway. Victory 77 som leder VM sammenlagt  var i dag sjanseløse og Jotun stod for dramatikken etter at de støtte sammen med Qatar 96 og gikk rundt.

Gjelsten vant poleposition

Gjelsten og Curtis ble suverene vinnere av dagens poleposition kjøring under Scandinavian Grand Prix i Oslo. Jotun som hadde en av de raskeste rundene fikk brann i motorrommet.

Gjelsten overbeviste på trening

Bestetid i går og nest best i dag. Gjelsten og Curtis har overbevist på trening. Jotiun sliter med smårusk, og Bård Eker i Negotiater måtte skifte motor bare en time før poleposition i dag.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen