Søk i arkivet

Vår virksomhet

HOLMER: Noen små holmer
ligger utenfor Ytre Risholmen.
HOLMER: Noen små holmer ligger utenfor Ytre Risholmen.  Foto:

Norsk Maritimt Forlag er et uavhengig nisjeforlag som har spesialisert seg på litteratur for båtfolk. Vi utgir tre av Norges ledende magasiner for motorbåtfolk og seilere: Båtliv og SEILmagasinet samt Båtguiden og flere maritime bøker.

Norsk Maritimt Forlag står bak nettsidene batliv.no, seilmagasinet.no, havna.com, og batguiden.no.

Se oversikt over ansatte her

Størst på båt

Ingen når så mange båtinteresserte nordmenn som Norsk Maritimt Forlag. Magasinene Båtliv og SEILmagasinet samt Båtguiden har tilsammen over 300 000 lesere, ifølge lesertall fra TNS Gallup. Dette er svært ressursterke lesere, som dyrker båtlivet på fritiden. Tre av fire lesere har ledende stillinger, og du finner mange av dem innen bransjene IT og telekom, Industri, olje og energi og Bank og finans.

Størst på nett

Norsk Maritimt Forlag når gjennom nettsidene havna.com, batliv.com, seilmagasinet.no og batguiden.no mer enn én million unike brukere hvert år. I 2008 innledet vi samarbeid med VG NETT. Hver måned blir de fire nettsidene samlet besøkt av ca. en kvart million nordmenn. I 2015 relanserte vi responsive nettsider med moderne design og landets største artikkelbase for båtinteresserte. Vi lanserte også apper i App Store og Google Play for samtlige av våre magasiner.

Vår visjon er å være «båtfolkets beste venn».

Print og nett

Norsk Maritimt Forlag omsetter for rundt 17 millioner kroner, og har i mange år hatt god lønnsomhet i et krevende mediemarked. Våre inntekter skriver seg tradisjonelt fra annonser, abonnement og løssalg av magasiner, nettsider og bøker. De senere årene har digitale inntekter blitt stadig viktigere.

Våre viktigste produkter er Båtliv og SEILmagasinet samt Båtguiden og Havna.com. Vi er ledende på informasjon og underholdning for båtfolk i Norge. Vi tilbyr våre annonsører hjelp til markedsføring og kommunikasjon.

Vi vil inspirere folk til å velge båtlivet, og hjelpe båtbransjen med å vise frem sine produkter. Våre firmaverdier er Profesjonell, Sporty og Inkluderende. Norsk Maritimt Forlag har 8 faste medarbeidere og flere frilansere.

Ansvarlig utgiver i Norsk Maritimt Forlag er Ole Henrik Nissen-Lie. Styreformann er Erik Nord.

Liste med undersider

 

Gå til toppen